Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Team GO Rocket neemt Pokémon Go over tijdens All-Hands Rocket Retreat-evenement

Ook kun je voor het eerst een Salandit krijgen in Pokémon Go.

Hoewel de Pokémon uit de Alola regio pas een maand beschikbaar zijn in Pokémon Go, vindt het volgende evenement rondom deze regio alweer plaats. Dit evenement duurt van 3 april 2022 12:00 uur tot 7 april 2022 11:59 uur. Tijdens dit evenement heeft ook Team GO Rocket een speciaal plekje gekregen: er zullen namelijk meer Rocket Grunts dan normaal op de kaart verschijnen. Als je deze Grunts, of één van de leiders Sierra, Cliiff of Arlo, verslaat kun je ook andere Shadow Pokémon krijgen dan normaal. Op dit moment heb je kans op de Shadow Pokémon Alolan Rattata, Alolan Sandshrew, Alolan Exeggutor, Sudowoodo, Girafarig en Numel. Daarnaast krijg je nog steeds een 12km ei als je een leider verslaat. Echter heb je nu ook kans om een Salandit te krijgen uit dit ei. Als je 50 candy hebt, kun je de vrouwelijke variant ook laten evolueren naar een Salazzle.

Naast bovenstaande elementen, zijn er nu ook andere Pokémon te vinden in de Field Research-taken. Je kunt nu namelijk een Sneasel en een Scraggy krijgen uit deze taken, en als je mazzel hebt kun je zelfs een shiny Sneasel krijgen. Daarnaast kun je ook een speciale Research Story voltooien. Na het voltooien van deze story ontvang je een Super Rocket Radar. Met behulp van deze radar kun je het opnemen tegen de baas Giovanni. Lukt het jou om Giovanni te verslaan? Dan heb je zelfs de kans om een Shadow Latias te vangen!