Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Archvale krijgt binnenkort een fysieke release voor de Switch

Wees er op tijd bij want er is maar beperkte oplage

Vorig jaar kwam Archvale uit op de Switch, maar zag nooit een fysieke release. Nu heeft Super Rare Games aangekondigd samen met Humble Games en Idoz & Phops een fysieke release te maken. Er zullen in totaal 4000 stuks worden gemaakt voor de Switch. Elk zal extra goodies bevatten zoals een full-color manual, stickers, trading cards en meer. Echter, er worden maximaal 4000 gemaakt dus daar wil je wel op tijd bij zijn.

Archvale is een RPG vormgegeven met pixels waarbij je jouw wapen naar keuze oppakt en je een uitweg worstelt langs verschillende tegenstanders. Deze ‘bullet-hell’ ervaring geeft je de kans om zoveel mogelijk aanvallen te ontwijken terwijl je van level naar level gaat. Bouw nieuwe wapens en bouw deze omgeving opnieuw op terwijl je het gevecht nooit uit de weg gaat.

Je kunt de game pre-orderen vanaf 14 april 7 uur ’s avonds. Waar? Hier bij Super Rare Games, je kunt zelfs aftellen. Wie gaat deze game nog een keer halen, of zijn er mensen die nu overstag gaan omdat een fysieke kopie toch altijd wel tof is om te hebben?