Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Shin Megami Tensei V is 1 miljoen keer verkocht

Een flinke mijlpaal voor deze klassieke RPG-serie!

Een klassieke RPG-serie heeft vandaag een belangrijke mijlpaal gehaald. Atlus heeft aangekondigd dat Shin Megami Tensei V meer dan 1 miljoen keer is verkocht! Daarmee is het de eerste Shin Megami Tensei-game ooit die zulke verkoopcijfers heeft behaald. De Shin Megami Tensei-serie al bestaat sinds 1987 en heeft een enorme invloed gehad op andere RPG-series zoals Dragon Quest en Pokémon. Toch heeft deze verreweg nooit zo goed verkocht als die andere games. Het geweldige verkoopsucces van de Switch zal zeker hebben bijgedragen aan deze cijfers. Zo’n beetje iedere grote Switch-release behaalt altijd enorm succesvolle verkoopcijfers. Maar natuurlijk is Shin Megami Tensei V ook gewoon een meesterwerk, zoals wij beargumenteerden in onze review. Heb jij Shin Megami Tensei V al gespeeld? Vind je het verkoopsucces verdiend? Laat het ons weten in de reacties!