Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontvang een speciale Dracovish in Pokémon Sword / Shield

Deze Pokémon kun je tot morgen krijgen.

Dit weekend vinden de European International Championships plaats in Frankfurt. Hier kunnen fans van Pokémon TCG, Pokémon-spellen, Pokémon GO, en Pokkén Tournament DX terecht om te laten zien dat zij de beste zijn in deze games. Uiteindelijk zullen de winnaars diverse prijzen krijgen ter waarde van duizenden euro’s.

Ter ere van deze kampioenschappen, geeft The Pokémon Company een speciale Pokémon weg voor Pokémon Sword en Shield, namelijk Dracovish. Deze Dracovish is gebaseerd op de Pokémon die Marco Silva tijdens de Oceania International Championships in 2020 gebruikte. Met behulp van deze Pokémon kreeg hij het zelfs voor elkaar om de champion te worden tijdens dit evenement. Wil jij deze Pokémon ontvangen? Voer dan de volgende stappen uit:

  • Start Pokémon Sword of Pokémon Shield op
  • Open het menu met de X-knop en selecteerd Mystery Gift
  • Selecteer Get a Mystery Gift
  • Selecteer Get with Code/Password
  • Voer het volgende wachtwoord in: “EU1C2022G1FT
  • Ontvang de Pokémon en sla je spel op