Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Laatste serie Splatoon 2-profielafbeeldingen beschikbaar

Maak je serie profielafbeeldingen compleet en verdien platina punten met het spelen van Splatoon 2!

Vanochtend is de vierde en laatste serie profielafbeeldingen van Splatoon 2 verschenen in de Nintendo Switch Online-app op de hybride console. Er zijn tien personages voor elk 10 platina punten en nog eens tien achtergrondafbeeldingen voor elk 5 platina punten beschikbaar. Maak dus nu de serie van de maand april compleet en laat je creativiteit los op het samenstellen van je avatar voor Switch Online! De afbeeldingen van Splatoon 2 en de apriljarigen uit Animal Crossing zijn nog tot en met maandag 30 april 2022 te krijgen. Vanaf dinsdag 1 mei 2022 zal er naar verwachting een nieuwe game centraal staan, waarvoor profielafbeeldingen zullen verschijnen. Bekijk dus snel de voorbeelden van Splatoon 2 bovenaan dit artikel, start je Switch op en haal die laatste profielafbeeldingen snel binnen!
De fans van Kirby en de Vergeten Wereld hebben overigens nog tot en met aanstaande donderdag om de derde serie binnen te halen. Vrijdag zal de vierde en laatste serie van de Kirby-profielafbeeldingen online komen.

Kom je platina punten tekort om je serie compleet te maken? Dan kun je nu tijdelijk de uitgelichte game Splatoon 2 opstarten om direct 100 platina punten aan je totaal toe te voegen bij My Nintendo. Het startscherm van Splatoon 2 zien is voldoende, je hoeft bijvoorbeeld geen online potje Grondoorlog (Turf Wars) te spelen. Vergeet ook niet om je wekelijkse missies te voltooien om snel en eenvoudig platina punten te verdienen.

Heb jij alle profielafbeeldingen van Splatoon 2 compleet? Tot slot willen we graag weten welke uitgelichte game jij graag ziet of verwacht voor de maand mei.