Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden Xenoblade Chronicles 3

xenoblade chronicles 3 key art
Inclusief een gloednieuwe scene!

De laatste tijd krijgen we veel nieuwe beelden te zien van Xenoblade Chronicles 3. Monolith Soft deelt op hun Japanse Twitteraccount regelmatig updates over de game. Hoewel de Westerse Nintendoaccounts sommige updates overnemen, wordt niet alles vertaald. Gelukkig hebben fans een fanaccount aangemaakt om alle updates te vertalen. De afgelopen dagen hebben we bijvoorbeeld beelden gezien van een nieuwe scene waarin een jonge Noah wordt gered door Silvercoat Ethel. Ook is er een kort fragment dat laat zien hoe je gemakkelijk het personage dat je bestuurt kunt afwisselen in de overwereld. Als je meer van dit soort updates wilt bekijken, neem dan vooral een kijkje naar de rest van het account. Xenoblade Chronicles 3 komt vervroegd uit op 29 juli exclusief voor Nintendo Switch. Kijk jij uit naar de game? Welk personage is tot nu toe jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties!