Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ooblets komt naar de Switch

Ooblets keyart
De schattige Ooblets zijn nu ook bevestigd voor een excursie naar de Switch.

De Indie World showcase heeft onthuld dat er een nieuwe creature collecting game naar de Switch komt. Deze zomer verschijnt het spel Ooblets op de Switch. Deze creature collecting en life sim is op dit moment al verkrijgbaar op Xbox en Epic Game Store. Echter nu is het wel nog als Game Preview op Xbox en Early Acces op de Epic Game Store. Wanneer de game van de zomer op de Switch verschijnt zal die hier ook uit de preview opties verdwijnen en uitkomen als volwaardige 1.0 game.

In Ooblets ben jij als speler een boerderij aan het renoveren terwijl je verschillende vreemde wezens opvoedt. Met deze Ooblets kun je echt van alles doen en beleven. Van het designen van je huis, tot dance-offs en zelfs het redden van de stad. Wanneer de 1.0 versie verschijnt zal de ontwikkelaar zelfs nog meer gebieden en quests toevoegen waardoor ook voor bestaande spelers er weer genoeg te doen is.