Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Blue Lions in de schijnwerpers in Fire Emblem Warriors: Three Hopes trailer

Alle bekenden uit de Holy Kingdom of Faerghus zijn weer van de partij.

Toen in 2017 Fire Emblem Warriors verscheen, werd het spel gemixt ontvangen. Het verhaal was niet bijzonder en voelde vergeleken met Hyrule Warriors redelijk kaal aan. Toch weerhoudt dit Nintendo en Koei Tecmo er niet van om het nog eens te proberen. Dit keer is er echter een koppeling gemaakt naar de populaire Fire Emblem: Three Houses. Net als in het origineel zullen er meerdere paden te kiezen zijn, elk met een eigen uitkomst en verhaallijn. Het lijkt er in elk geval op dat de verhaallijn wel flink anders zal uitspelen dan in Three Houses.

In de nieuwste trailer staat één van de drie huizen centraal: de Blue Lions. Wat opvallend is, zijn de nieuwe ontwerpen die elk lid heeft en dat we alleen de personages zien terwijl ze al ouder zijn. Hoe en waarom is echter nog niet bekend. Dat zal waarschijnlijk 24 juni ontdekt worden wanneer de game verschijnt.