Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cosplayende Zelda-fan bouwt een Guardian na

Age of Calamity Battle Tested Guardian
Guardian's zijn de bekendste vijanden uit Breath of the Wild en nu bestaat er één in de echte wereld.

Een cosplay Tiktokker heeft een wel heel bijzondere cosplay accessoire gemaakt en het resultaat is enorm indrukwekkend. Allison Chase heeft haar inspiratie uit Breath of the Wild gehaald en heeft een realistische en werkende Guardian gemaakt. Wel zonder poten en lasers, maar desalniettemin erg indrukwekkend.

Het grote gevaarte ziet er uit als een gebroken Guardian die je op verschillende plekken in het verwoestte Hyrule tegen kunt komen in en op de grond. Hij is overgroeid met mos en ziet er verweerd uit. Toch werken ze vaak nog en brengen ze daarmee een groot gevaar voor Link met zich mee. In onderstaande video kun je de Guardian zien activeren en bewegen inclusief de onheilspellende muziek uit het spel. Mocht je na de video nog benieuwd zijn naar hoe het gemaakt is. Allison heeft op haar Tiktok uitgebreid haar proces gedocumenteerd. Je kunt het account hier vinden.