Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Jonathan Joestar trailer voor JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R

Met hamon achter de hand, de vernieuwde originele JoJo!

In de nieuwste trailer voor JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star R (zeg dat 10 keer achter elkaar) ligt de focus op Jonathan Joestar, de eerste JoJo! Recent werden we eindelijk verlost met een releasedatum voor de game, 2 september. Daarnaast werd ook bekend dat de game een fysieke versie zal krijgen én een collector’s edition zal hebben!

Deze nieuwe JoJo game van Bandai Namco is gebaseerd op de naamgenoot game uit 2014 (maar dan zonder de “R” aan het einde). De game heeft een complete make-over gekregen. Nieuwe audio en een aangepast vechttempo en natuurlijk ook verbeterde graphics. In-game zal je met meer dan 50 verschillende JoJo-personages het gevecht kunnen aangaan, waarbij je bekende momenten uit de serie kunt herbeleven. Daarnaast zitten er unieke stukken dialoog in, omdat personages uit verschillende Arc’s elkaar voor het eerst zullen ontmoeten!

Hieronder de trailer met de vernieuwde Jonathan Joestar. Al klaar om het gevecht aan te gaan? Eerst maar de serie kijken? Laat hieronder weten wat je vindt!