Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Profielafbeeldingen van Mario Strikers: Battle League Football beschikbaar

Voeg profielafbeeldingen van de nieuwste Mario-game toe met platinum punten.

Vanochtend is de eerste serie profielafbeeldingen van Mario Strikers: Battle League Football verschenen in de Nintendo Switch Online-app op de hybride console. Er zijn negen personages voor elk 10 platina punten en nog eens dertien achtergrondafbeeldingen voor elk 5 platina punten beschikbaar. Let op: deze serie is slechts een week beschikbaar, want volgende week vrijdag komt worden de afbeeldingen vervangen door een nieuwe serie. Begin dus nu met de nieuwe serie van de maand juni en laat je creativiteit los op het samenstellen van je avatar voor Switch Online!

Vandaag kun je onder andere Mario, Peach en Toad in hun sportieve voetbaltenue toevoegen aan je collectie profielafbeeldingen. Vervolgens zullen de komende drie vrijdagen (17 juni, 24 juni en 1 juli 2022) om 3:00 uur Nederlandse tijd steeds nieuwe series profielafbeeldingen van Mario Strikers: Battle League Football verschijnen in de Switch Online-app. De vierde en laatste serie blijft beschikbaar tot en met 8 juli 2022 2:59 uur Nederlandse tijd. Daarnaast zal nog steeds elke dinsdagochtend de serie profielafbeeldingen van Zelda: Breath of the Wild ververst worden en blijft de hele maand de serie van Animal Crossing beschikbaar.

Kom je platina punten tekort voor al deze profielafbeeldingen? Voltooi dan missies voor de Switch Online-app door bijvoorbeeld Kirby’s Dream Land 3 te spelen in de SNES Online-app of verdien vanaf 13 juni 2022 maar liefst 100 platina punten door Stardew Valley uit te proberen met Games op Proef.

Speel jij straks Mario Strikers: Battle League Football? Ga jij je verzameling profielafbeeldingen uitbreiden en compleet maken? Laat het ons weten in reactie.