Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe LEGO Mario Character Pack onthuld

LEGO Mario Characters 5 - Nabbit, Purple Toad, Hammer Bro, Waddlewing, Toady, Baby Yoshi, Red Yoshi & Blue Shy Guy
De vijfde set met extra personages komt er aan voor LEGO Super Mario.

Afgelopen avond was het tijd voor LEGO Con. Een terugkerend evenement waarin LEGO verschillende plannen voor nieuwe sets en overige projecten onthuld. Dit keer was het gedeeltelijk gefocust op de 90ste verjaardag van de bekende blokjesmaker, maar er zat ook nog wat leuks bij voor Nintendo-fans.

Vanaf 1 augustus verschijnen er namelijk nieuwe personages onder de LEGO Super Mario-lijn. Deze vijfde set van Character Packs brengt acht nieuwe figuren naar de speelsets. Sommigen zijn variaties op al bestaande personages. Zo heb je Purple Toad, Blue Shy Guy en Red Yoshi. Verder komen Nabbit, Hammer Bro, Waddlewing, Toady en Baby Yoshi ook uit. Ieder personage kost €5,99 en heeft een startersset nodig om interactief gebruikt te worden.