Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Legends: Arceus heeft een nieuw tijdelijk verkrijgbaar masker via Mystery Gift

Claim jouw Shiny Baneful Fox Masker nu, verkrijgbaar tot 31 mei 2023.

In zowat elk nieuw Pokémon-spel heb je nu “Mystery Gift” in het menu staan, zo ook in Pokémon Legends: Arceus. Hiermee kan je soms gratis (tijdelijke) bonussen claimen. Deze keer heeft The Pokémon Company het Shiny Baneful Fox masker toegevoegd! Dit is bedacht ter promotie van de laatste aflevering van de online animatieserie “Pokémon: Hisuian Snow”.

Het is vrij simpel om dit voorwerp aan je collectie toe te voegen: klik in het menu op “Mystery Gift”, dan op “Get via internet”. Vaak gaat dat via een code invullen, maar deze keer hoef je dus alleen “Get via internet” aan te klikken. Door dat te volgen, claim je jouw eigen Shiny Baneful Fox masker! Dit kan tot aan 31 mei 2023.

Alleen is het jammer genoeg niet zo dat je net zoals de Shiny én regionale variant van de Pokémon Zoroark, wat de Pokémon is die wordt afgebeeld met dit masker, van vorm kan veranderen en je kan vermommen om je als andere Pokémon en/of mensen voor te doen.

Ga jij dit majestueuze masker dragen in de game? Laat het ons weten in de reacties!