Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Blanc aangekondigd voor Nintendo Switch

Baan je een weg door de besneeuwde wildernis in deze emotionele en artistieke game.

Blanc is een prachtige handgetekende co-op game die vandaag is aangekondigd tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase, die je hier kunt terugkijken. In de game speel je met een hert of een jong wolfje die hun weg naar huis moeten vinden in een besneeuwde wildernis. Dit doel zul je bereiken door puzzels op te lossen In de hanggetekende, zwart-witte wereld van de game. Zowel de wolf als de vos hebben unieke eigenschappen die benodigd zijn voor het oplossen van deze puzzels. In de wereld zal ook een volledig tekstvrij verhaal worden vertelt. De game is zowel offline als online in co-op speelbaar.

Blanc zal volgend jaar in februari exclusief verschijnen voor de Nintendo Switch. Ben jij van plan om met deze schattige, artistieke indiegame aan de slag te gaan? Laat het ons vooral weten in de reacties! Bekijk de trailer hieronder: