Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Drie Persona-games komen naar de Nintendo Switch

Deel 5 zal zelfs al op 21 oktober verschijnen.

Goed nieuws voor Nintendo Switch-bezitters die fan zijn van de Persona-serie. Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal zullen namelijk allemaal naar Nintendo’s hybride console komen. Dat hebben Atlus en Nintendo vanmiddag onthuld tijdens de Nintendo Direct Mini. Persona 5 Royal verschijnt al op 21 oktober, de andere twee games hebben nog geen exacte releasedatum gekregen en daarover zal binnenkort meer informatie volgen.

Persona 5: Royal zal dus als eerste verschijnen en is een verbeterde versie van Persona 5 met onder andere een extra hoofdpersonage. Alle drie de games hebben Engelse en Japanse voice-acting en full-HD graphics. In onderstaande trailer komen de drie spellen allemaal voorbij.

https://youtu.be/HWoO5dT2Ggw