Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario + Rabbids Sparks of Hope krijgt nieuwe gameplaybeelden

Mario Rabbids Spark of Hope Keyart
De game verschijnt op 20 oktober en Bowser is ook speelbaar!

Tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase kregen we nieuwe gameplaybeelden te zien van Mario + Rabbids Sparks of Hope. In de beelden gingen ze onder andere in op de veranderingen in de combat van de game ten opzichte van voorganger Mario + Rabbids Kingdom Battle. Een van de grootste verschillen binnen de combat is dat de grid nu helemaal weg is. Dit houdt in dat je jouw personages nu in realtime over het veld kunt laten bewegen voordat je de aanval inzet. Gisteren werd er al het een en ander over de game uitgelekt door de Ubisoft store. Het ging hier onder andere om de releasedatum van de game 20 oktober. Daarnaast lekten er ook screenshots waarop leek dat Bowser speelbaar was. Alle informatie uit bovenstaande twee zinnen kan ik nou officieel bevestigen. Bowser is inderdaad speelbaar en de game zal op 20 oktober verschijnen.

Aan het eind van de video werd er ook een gameplay-presentatie van de game aangekondigd, die morgenavond om 18:00 uur Nederlandse tijd zal plaatsvinden op het Twitch-kanaal van Ubisoft. Bekijk de gameplayvideo hieronder: