Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pac-Man World Re-Pac aangekondigd voor de Switch

Reis naar Ghost Island en red Pac-man's familie van de gevaarlijke spoken.

Tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase die vanmiddag plaatsvond werd Pac-Man World Re-Pac aangekondigd. Het betreft een remake van de originele Pac-Man World die in 1999 verscheen voor de PlayStation 1. Deze remake zal uiteraard komen met betere graphics en vloeiendere gameplay zoals we van een remake mogen verwachten.

Pac-Man World Re-Pac is een 3D-platformgame waarin Pac-Man’s familie is ontvoerd op zijn verjaardag. Pac-Man gaat daarom naar Ghost Island om ze te kunnen redden. Naast de Switch zal de game op 26 augustus ook op de PlayStation 4, de Xbox Series X en S, de Xbox One en de pc verschijnen. Bekijk de trailer hieronder: