Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Portal: Companion Collection is vanaf vandaag te spelen op de Nintendo Switch

Maak vele portalen in maar liefst twee games in deze collectie!

Vandaag was het weer tijd voor een nieuwe Nintendo Direct Mini: Partner Showcase, waar weer vele games zijn aangekondigd. Eén van die spellen was Portal: Companion Collection. Deze collectie kreeg een paar maanden geleden ook al een plekje in de presentatie, maar vandaag is de releasedatum eindelijk bekendgemaakt. Geloof het of niet, maar het spel is vanaf nu al te downloaden in de Nintendo eShop. De titel gaat voor een bedrag van €18,99 over de digitale toonbank. Heb je de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase gemist? Bekijk ‘m dan hier snel terug om meer te weten te komen.

In Portal: Companion Collection ga je aan de slag met maar liefst twee spellen, namelijk Portal en Portal 2. De collectie belooft alle baanbrekende gameplay, zwarte humor en de verkenning naar de Nintendo Switch te brengen. Je maakt in beide games gebruik van een experimenteel portaltoestel waarmee je fysieke puzzels moet oplossen en uitdagingen moet voltooien. Bovendien kun je samen met een vriend, zowel lokaal als online, het tweede deel spelen.

Ben je benieuwd geworden naar Portal: Companion Collection? Bekijk dan onderstaande trailer.

https://youtu.be/kY6IwJez5JE

Ga jij vandaag al aan de slag met Portal: Companion Collection? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!