Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Probeer Mario + Rabbids Kingdom Battle gratis met Games op Proef

Vanaf 4 juli tot 10 juli kan je deze game testen als je lid bent van Nintendo Switch Online.

Eens in de zoveel tijd geeft Nintendo de mogelijkheid aan alle Nintendo Switch Online-leden om bepaalde spellen tijdelijk gratis uit te proberen. De vorige Games op Proef-periode van Stardew Valley is nog maar net voorbij en nu heeft Nintendo alweer een nieuwe titel als Games op Proef aangekondigd. Switch-bezitters kunnen namelijk binnenkort aan de slag met Mario + Rabbids Kingdom Battle. Deze game kan je vanaf 4 juli tot 10 juli gratis spelen als Games op Proef. Dit is wel alleen beschikbaar voor iedereen met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap.

Als je deze game in de Games op Proef-periode opstart, dan zal je 100 platina punten verdienen. Deze zou je dan uit kunnen geven aan een nieuw profielincoontje. Ga jij Mario + Rabbids Kingdom Battle proberen tijdens Games op Proef? Laat het ons weten in een reactie!