Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Return to Monkey Island aangekondigd voor Nintendo Switch

De Switch is samen met de PC ook het eerste platform waarop de game speelbaar zal zijn!

Goed nieuws voor mensen die fan zijn van de Monkey Island-games! Return to Monkey Island, het vervolg op de legendarische point-and-click-game Monkey Island 2 LeChuck’s Revenge, is aangekondigd voor de Switch! Daarnaast is de Switch samen met de pc het eerste platform dat de game zal ontvangen! Dit werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase, die hier is terug te kijken.

In Return to Monkey Island kruipen we weer in de huid van Guybrush Threepwood. Het verhaal van de game speelt zich velen jaren na het einde van Monkey Island 2 LeChuck’s Revenge af. Als Guybrush zul je melee island weer verkennen dat nu onder het management valt van nieuwe leiders die oude vrienden en nieuwe gezichten onder druk hebben gezet. Op dit eiland zul je weer talloze puzzels oplossen en in allemaal bizarre en hilarische situaties terechtkomen. Ben jij van plan om later dit jaar met deze gloednieuwe Monkey Island-game aan de slag te gaan? Laat het ons vooral weten in de reacties!