Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation -The Endless Seven-Day Journey- verschijnt in augustus 2022

Deze zomer maakt Shin-chan zijn debuut op de Switch in het Westen!

Crayon Shin-chan had in de eerste jaren van dit millennium een eigen animatieserie op tv, nadat de gelijknamige manga een groot succes was in Japan. Dit ontzettend ondeugende Japanse jochie bezorgde niet alleen hoofdpijn bij zijn ouders in de serie, maar ook bij bezorgde ouders van kinderen die naar deze tv-serie keken. Vorig jaar juli verscheen een Shin-chan-game in Japan en in augustus mag de Amerikaanse en Europese regio kennismaken met de vertaalde versie van dit spel voor de PlayStation 4 de Nintendo Switch. In het Engels wordt de titel Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation -The Endless Seven-Day Journey-. De prijzen van de fysieke versies in Japan zijn 6580 Yen voor de reguliere versie en 8980 Yen voor de Collector’s Edition. De prijzen in euro’s zijn nog onbekend. Ook is het nog even de vraag of het Westen ook fysieke versies krijgt van Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation -The Endless Seven-Day Journey-.
Een verdere kennismaking met deze game kan op de officiële Engelstalige site en bekijk hieronder ook de oorspronkelijke Japanse trailer.

De verwachting is niet dat deze Shin-chan-game vol zit met grappen die net op of over het randje zijn, zoals in de tv-serie. Dit spel komt namelijk uit de keuken van Millennium Kitchen, de ontwikkelaar van de My Summer Vacation-games. Je speelt uiteraard met Shin-chan zelf in Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation -The Endless Seven-Day Journey- en je vult je vakantiedagen met activiteiten. Je kunt insecten vangen, met je familie ochtendgymnastiek doen, met je vriendjes kletsen, klusjes doen voor mensen in het dorp en dinosaurussen spotten. De gameplay is dus te vergelijken met Animal Crossing: Pocket Camp en de Story of Seasons-spellen.

Mocht jij vroeger van je ouders naar Shin-chan op tv kijken? Zou jij deze game ook willen spelen op je hybride console in augustus? Laat het ons weten in een reactie.