Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Bomberman R 2 aangekondigd

In de loop van 2023 knalt de game naar Nintendo's hybride console.

Onlangs kon je al lezen dat het einde van Super Bomberman R Online in zicht is, eind dit jaar zal Konami namelijk de stekker uit de game trekken. Dat betekent echter niet dat we niet meer kunnen knallen op de Nintendo Switch. Vandaag is tijdens de Nintendo Direct Mini aangekondigd dat Super Bomberman R 2 volgend jaar naar de Nintendo Switch zal komen. Dit keer kun je ook jouw eigen battle stages maken én is er een gloednieuwe mode aanwezig: Castle Mode.

In de laatstgenoemde mode moet een team van maximaal 15 speler een weg banen naar schatkisten. Dat wordt extra lastig gemaakt wanneer één speler probeert om de rest tegen te houden. Ook in deze mode heb je natuurlijk weer bommen ter beschikking om de weg vrij te maken. De eerste trailer van Super Bomberman R 2 kun je hieronder bekijken.

https://youtu.be/s9OzvhHaDLw