Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe life sim RPG Harvestella aangekondigd voor de Switch

Bekijk hier de trailer en releasedatum!

Square Enix heeft Harvestella aangekondigd, een gloednieuwe life simulation RPG. De game kreeg tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase van gisteren zijn eerste trailer. In die trailer werd ook meteen de releasedatum gegeven; de game verschijnt namelijk op 4 november van dit jaar. De trailer kun je hieronder bekijken.

Harvestella lijkt op het eerste gezicht op een typische life simulation RPG. Je onderhoudt een boerderijtje waar je gewassen groeien, wordt vrienden met de lokale bevolking en verkent een prachtige en kleurrijke wereld. Er is alleen één groot verschil. Na elk seizoen heeft deze wereld een seizoen des doods, genaamd “Quietus”. Planten gaan dood en een vreemde stof zorgt ervoor dat mensen niet normaal buiten kunnen lopen. En het ergste, er wordt gezegd dat dit seizoen elk jaar langer wordt. Jouw verhaal begint te midden van zo’n seizoen. Weet jij de mysteries van deze wereld en de waarheid achter dit dodelijke seizoen achterhalen?