Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launchtrailer Rabbids: Party of Legends

Bekijk de knotsgekke launchtrailer hier!

De eerder aangekondigde game Rabbids: Party of Legends heeft een launchtrailer gekregen van Ubisoft.

De game is al een tijdje verkrijgbaar in China, maar nu krijgen ook de Europeanen een kans om gek te worden van dit gestoorde spel aangezien de game vanaf nu te spelen is op de Nintendo Switch in Europa. Deze launchtrailer vat samen wat je van het spel kan verwachten, voor het geval je je afvraagt wat dit allemaal is. Deze partygame bevat: een Chinees thema, 50 epische minigames, coöp van 2-4 spelers. Samenspelen kan met, maar ook tegen elkaar. In de trailer wordt ook vermeld dat de game compatibel is met bewegingsbesturing.

Bekijk de trailer hieronder:

Wil je nog meer over de game weten? Lees dan ons eerder geplaatste artikel waarin we de game uitleggen.

Hier is een beknopte versie:

Rabbids: Party of Legends is een partygame die je 2v2, of free for all kunt spelen. Met 50 minigames om uit te kiezen, kun je het met of tegen je vrienden opnemen in de gekke Chinese spellen van de Rabbids. Het thema van dit spel is namelijk China en ebaseerd op het Chinezen verhaal ”Journey to the West”. De Rabbids dragen Chinese kleding en er zijn nog veel meer Chinese elementen gepropt in dit knotsgekke spelletje.

Weet je hierna nog steeds niet zeker of de game iets voor jou is? Je kan altijd de demo uitproberen, te vinden in de Nintendo Eshop!

Ga jij samen met je vrienden een feestje bouwen met dit spel? Dat horen we graag in de reacties!