Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Engelse gameplay voor Digimon Survive

Zo'n 7 minuten aan gameplay dankzij Anime Expo!

Tijdens Anime Expo 2022 heeft Bandai Namco de eerste Engelse gameplayvideo voor Digimon Survive gedeeld. We hebben al meerdere trailers en videos met vooral Japanse tekst en informatie. Eerder vandaag was er een Engelse trailer, en nu een mooi blok gameplay die je hieronder kunt bekijken.

In Digimon Survive volg je het verhaal van een stel tieners, geleid door Takuma Momozuka. Ze zijn tijdens een schoolreis aan het kamperen wanneer ze plotseling naar een vreemde nieuwe wereld geteleporteerd worden, vol vreemde monsters en gevaren. Vecht samen met digimon door een gevaarlijke wereld, waarin jou keuzes niet alleen het verhaal maar ook de evolutie van je partner beïnvloeden.

Enthousiast over de game? Deze langverwachte Digimon titel komt 29 juli uit!