Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cursed to Golf krijgt releasedatum

En heeft een nieuwe trailer om dat te vieren!

Halverwege vorig jaar werd Cursed to Golf aangekondigd, een rogue-like golf avontuur. Sindsdien hebben we nog een aantal keren kleine updates over de game ontvangen, maar een releasedatum bleef telkens uit. Tot vandaag! Thunderful en Chuhai Labs hebben namelijk aangekondigd dat Cursed to Golf op 18 Augustus naar de Switch komt. Om dit bekend te maken is er meteen een nieuwe trailer vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken.

In Cursed Golf speel jij de “Cursed Golfer” die na een slecht getimede bliksemlicht vastzit in het Golf vagevuur. Om terug te keren naar het land van de levenden zit er niets anders op dan golf te spelen, waarbij je 18 kerkerachtige holes zult moeten spelen. Deze holes bestaan uit teleporters, TNT, ventilators en andere obstakels die je vaardigheden tot het uiterste zullen testen! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de eindbazen die in je weg staan. Kun jij deze verslaan in een potje golf en de vloek breken?