Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wayward Strand uitgesteld naar september

Het avontuur in dit vliegende ziekenhuis zal nog even moeten wachten!

Eerder dit jaar werd Wayward Strand aangekondigd, een hartverwarmende game over mensen in een vliegend ziekenhuis. De game zou eind deze maand naar de Switch komen, maar dit gaat het helaas niet redden. Ghost Pattern heeft de game vertraagd naar 15 september. Als reden geven ze aan er zeker van te willen zijn dat dit een unieke ervaring wordt, en dat ze daar meer tijd voor nodig hebben.

The team has been working diligently on making this unique, heartfelt story as perfect as possible. With over 25,000+ dialogue lines, real-time actions to coordinate for 14 characters across ~3 hours and a small independent team with a unique vision, there is a lot to take into account! It’s become clear now that more time is needed to get all of it exactly right. Caring for our characters, team, and you, dear audience, has been among our top priorities from the start, which means not giving into crunch, nor releasing too soon.

Voor wie de game alweer vergeten was: Wayward Strand speelt zich af op het platteland in Australië. Het speelt zich af in een ziekenhuis, maar niet zomaar eentje. Het gaat hier om een heus vliegend ziekenhuis in de jaren 70. Het hoofdpersonage is de tienerjournaliste Casey Beaumaris en zij luistert naar de verhalen die de mensen vertellen. De verhalen spelen zich realtime af, dus je zal moeten kiezen naar wie je luistert. Probeer op deze wijze de mysteries van de luchtschip te ontrafelen. Aangezien je niet alle verhalen in één playthrough kan aanhoren, zal je de game meerdere keren moeten spelen om alles te weten te komen.

Zat jij al te wachten op Wayward Strand? Laat het ons weten in de vorm van de reactie!