Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yomawari: Lost in the Dark krijgt releasedatum

Het wordt griezelen geblazen deze herfst!

NIS America heeft eindelijk de westerse releasedatum vrijgegeven voor Yomawari: Lost in the Dark. Dat de game naar het westen zou komen was al een tijdje bekend, maar een precieze releasedatum bleef telkens uit. Nu weten we dat de game op 28 oktober naar de Switch komt. Om dit nieuws te vieren is er tevens een nieuwe trailer online gezet. Deze kun je hieronder bekijken.

In Yomawari: Lost in the Dark speel je een personage dat haar geheugen kwijt is. Nadat ze wakker wordt in een donker bos, realiseert ze zich dat ze niet weet hoe ze hier gekomen is. Ze stond toch op het dak van haar school toen de zon onderging? Ze besluit de weg naar huis te zoeken, maar wordt al snel begroet door een vreemd wezen. Deze geeft aan dat ze vervloekt is. Om deze te breken moet ze zich voor het eind van de nacht iets belangrijks herinneren. In paniek en op zoek naar haar verloren herinneringen trekt ze de duistere stad in. In de stad bevinden zich echter demonen en andere geesten. Je zult alles op alles moeten zetten om deze te ontwijken en het er levend vanaf te brengen.