Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bayonetta 3 krijgt Naive Angel Mode

Bayonetta 3 Artwork
Meer expliciete elementen in de game worden gecensureerd.

We hebben er veel te lang op moeten wachten maar gisteren is dan eindelijk de releasedatum onthuld van Bayonetta 3. Vanaf 28 oktober zal de game verkrijgbaar zijn voor Nintendo ’s hybride console. We kregen gisteren al een gloednieuwe trailer te zien en inmiddels is duidelijk geworden dat de game ook een speciale Naive Angel Mode zal krijgen. Wat deze nieuwe mode doet? Deze censureert de meer expliciete delen in de game, en die zijn er immers nogal veel.

Wie eerdere delen heeft gespeeld, weet dat Bayonetta nogal expliciete beelden kan bevatten. Waar ze haar magische haren doorgaans gebruikt om outfits te maken, gebruikt ze haar haren met name tijdens combo’s voor andere doeleinden. Vrijwel haar hele naakte lijf is dan te zien, iets wat voor sommige spelers toch een dingetje kan zijn. Wie daar meer moeite mee heeft, die kan deze beelden in deel 3 dus censureren met de Naive Angel Mode. Hiermee moet de game voor meer spelers toegankelijk worden. Op Twitter plaatste PlatinumGames het volgende:

In dit derde deel van de Bayonetta-serie, bundelt de onstuitbare Umbra Witch haar krachten met enkele oude bekenden, naast de mysterieuze Viola en vele andere Bayonetta’s, om de door mensen gemaakte Homunculi te stoppen. Ga jij de game 28 oktober in huis halen?