Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Maak kennis met Gray uit Xenoblade Chronicles 3

xenoblade chronicles 3 key art
Een held die vecht met drones.

Xenoblade Chronicles 3 komt alweer over twee weken uit. Nu de release nog net niet voor de deur staat wordt er steeds meer informatie over de game bekend. Zo zijn er al diverse trailers verschenen en muziektracks gedeeld. Vandaag heeft Nintendo ook een nieuw held voor de game onthuld genaamd Gray. Gray valt onder de zogenaamde Full Metal Jaguar klasse en staat niet aan de kant van de Keves of Agnus. Hij heeft met zijn handwapens een erg groot bereik en gebruikt daarnaast ook drones als wapen.

Buiten de afbeelding van het personage die je hierboven kunt zien heeft het Japanse Twitter-account van Xenoblade Chronicles 3 ook een clipje gedeeld waarin we Gray kort in actie kunnen zien:

Xenoblade Chronicles 3 komt later deze maand op 29 juli naar de Switch. Naast de game zelf verschijnt op dezelfde dag ook de Uitbreidingspas voor €29,99. Ben jij van plan om vanaf 29 juli met Xenoblade Chronicles 3 aan de slag te gaan? Laat het ons vooral weten in de reacties!