Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaars Xenoblade- en Pokémon-giveaway bekend

De hoogste tijd om maar liefst zes winnaars bekend te maken!

Deze maand kun je op Daily Nintendo aan flink wat toffe giveaways meedoen. Zo maakte je de afgelopen week onder andere kans op Xenoblade Chronicles 3, goodiebags en Pokémon T-shirts. Inmiddels zijn van deze prijzen ook de winnaars bekend. In totaal mogen we vandaag maar liefst zes mensen gelukkig maken! Ben jij één van de gelukkige winnaars? Bekijk het snel hieronder.

Winnaar Xenoblade Chronicles 3 – @zergie

Winnaar goodiebags Mario Strikers

Winnaars Pokémon T-shirt naar keuze uit deze collectie

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijs! We vragen je om jouw adresgegevens met jouw DN gebruikersnaam naar info@dailynintendo.nl te sturen. De prijzen worden dan door Nintendo Nederland of Zavvi (afhankelijk van de gewonnen prijs) toegestuurd.