Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatoon 3 krijgt rare kwasten

Twee kwasten worden aan het wapenarsenaal toegevoegd.

Splatoon 3 komt op 9 september 2022 uit voor de Nintendo Switch en spelers kijken al uit naar nieuwe wapens. Voor het nieuwste deel van Splatoon was al bekend dat de oude wapens uit Splatoon 1 en 2 terug zouden keren. Later zijn daar ook dual-type wapens bijgekomen. Nu zijn er twee verschillende kwasten bekendgemaakt, waarmee spelers de grondoorlogen (turf wars) in kunnen gaan. Het Amerikaanse Twitterkanaal voor Splatoon 3 onthult de Inkbrush en de Octobrush.

Je bedient beide kwasten met de ZR-knop. De Inkbrush wordt niet gezien als het sterkste wapen in je arsenaal, maar je kan wel snel afstanden afleggen. Met de Octobrush sla je keihard toe met massa’s inkt, maar deze kwast jaagt je inkttank er wel zo doorheen. Verder zal het ook mogelijk zijn om rapid-fire als alternatieve aanval toe te passen met deze kwasten.

Bekijk hieronder de Twitterberichten over de nieuwe wapens en vertel ons of je deze rare kwasten denkt te gaan gebruiken in Splatoon 3.