Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Trailer introduceert personages Cult of the Lamb

Een sekte bouwen doe je natuurlijk niet alleen!

Devolver Digital en Massive Monsters hebben een nieuwe trailer online gezet van Cult of the Lamb, waarin we dit keer kennismaken met de personages. In de game is het namelijk de bedoeling dat je een sekte bouwt en dat kan je niet alleen! Zo maak je in onderstaande trailer kennis met je mentor, een vreemd personage dat je buffs geeft aan de hand van tarotkaarten, de wapenhandelaar en nog veel meer. Je kunt de trailer hieronder bekijken. Cult of the Lamb verschijnt 11 augustus op de Nintendo Switch.

In Cult of the Lamb kruip je in de wollige vacht van een bezeten lammetje. Dit enorm schatte babyschaap is gered van een verschrikkelijke afgang door een onheilspellende vreemdeling. Daarom is het aan jou om de schuld terug te betalen. Dit doe je door een gemeenschap op te bouwen. Verzamel middelen om het creëren van gebouwen mogelijk te maken en stap in de meest angstaanjagende kerkers. Maar let op: hier lopen dodelijke insecten rond die wel een hapje lam lusten. Cult of the Lamb zit boordevol verzamelen, gevechten, bouwen en overleven.