Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De Ocean Tour vaart richting Mario Kart Tour

Onder en boven water rijden op je mobiel.

Het is weer tijd voor een nieuwe tour in de mobiele Mario Kart-game, deze keer duiken we het diepe in met de Ocean Tour! Of nou ja, in de aangekondigde Daisy’s Cruise-map. Deze map is een klassieker van de Gamecube-tijden, nu speelbaar op telefoon. In deze map het natuurlijk de bedoeling om op het schip te blijven, welke racebanen er nog meer bijkomen is nog onbekend. Er zijn naast één racebaan ook nog schattige nieuwe kostuums (in de vorm van dolfijnen en cheep cheeps) voor Daisy en Toadette beschikbaar vanaf deze nieuwe update.

Bekijk de trailer voor de update hieronder:

Je kunt deze nieuwe tour spelen vanaf 26 juli. Zoals altijd met Mario Kart Tour, zal deze tour de vorige vervangen. Dus als je de Piranha Plant Tour nog wil spelen is dit je laatste kans.

Ga jij de Ocean Tour uitproberen? Laat het ons weten in de reacties!