Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe iconen gebaseerd op Xenoblade Chronicles 3 verkrijgbaar voor NSO-leden

Nintendo Switch Online (NSO) leden krijgen de komende 5 weken verse profielfoto's van Xenoblade Chroncles 3 voorgeschoteld.

Naast de launchtrailer die Nintendo vandaag met ons deelde om de release van Xenoblade Chronicles 3 te vieren, hebben ze nu ook nieuwe iconen/profielfoto’s toegevoegd die je kunt instellen voor je Nintendo Switch-profiel. Deze iconen zijn exclusief voor mensen die lid zijn van het Nintendo Switch Online (NSO) of Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket abonnement.

Je moet er echter wel rekening mee houden dat de iconen tijdelijk beschikbaar zijn, en ze om de week vervangen worden met nieuwe plaatjes. Deze week kun je iconen van de karakters Noah en Mio de jouwe maken, deze twee karakters representeren de twee landen in het spel: Keves en Agnus.

Om deze profielfoto’s te claimen, zul je platina Nintendo munten moeten verzamelen via My Nintendo om die vervolgens te spenderen aan de iconen. De iconen zullen tussen de 5 en 10 platina munten kosten, dus je zult niet veel moeite ervoor hoeven doen voor het geval je nog geen platina munten hebt. Deze munten kun je verzamelen door missies te voltooien in My Nintendo.

Wave 1 van de iconen is deze week, en om de week komen er dus nieuwe iconen. In totaal komen er 5 waves aan plaatjes, zie de komende waves hieronder:

Ga jij deze iconen gebruiken om jou te representeren op je Nintendo Switch profiel, of heb je er al een die veel beter is?

Laat in de reacties weten welk plaatje jij gebruikt als profielfoto!