Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wallpapers gebaseerd op Xenoblade Chronicles 3 zijn nu verkrijgbaar op My Nintendo

Gebruik de wallpapers als achtergrond op jouw mobiel, tablet of pc!

Er zijn nieuwe rewards toegevoegd aan My Nintendo om de release van de nieuwe Xenoblade-titel te vieren. Het gaat dit keer om wallpapers gebaseerd op het spel Xenoblade Chronicles 3. Eerder werden er al profielfoto’s gebaseerd op de game aangekondigd. Onthoud dat, net zoals sommige andere My Nintendo-producten die je koopt doormiddel van de gratis platina munten, het product wat je zal krijgen digitale bestanden zijn. Je zult je wallpaper als je hem als poster wil gebruiken dus zelf moeten uitprinten na aankoop. Natuurlijk kan je het digitale bestand gelijk gebruiken als achtergrond voor mobiel, tablet of pc.

De wallpapers kosten 0 platina punten per stuk. Dat betekent dus dat je het zelfs met een net nieuw aangemaakt account de wallpapers kan downloaden. De artikelen zullen je muntenpot dus totaal niet schaden. Platina punten kun je trouwens verzamelen door missies te voltooien op de website van My Nintendo of op de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de wallpapers? Ga jij ze gebruiken? Laat het ons weten in de reacties!