Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Drie nieuwe kleuren voor Shy Guy in Mario Golf: Super Rush

mario golf super rush
Verzamel nog meer kleuren voor Shy Guy!

Mocht je denken dat dit bericht over Mario Golf: Super Rush je bekend voorkomt, dan kan dat kloppen. Want eerder dit jaar kreeg Shy Guy in Mario Golf: Super Rush al eens drie nieuwe kleuren: (donker)blauw, geel en groen. Nu kun je met goede prestaties in Ranked Matches de kleuren roze, lichtblauw en oranje vrijspelen. Bekijk hieronder op de afbeelding hoe ze eruit komen te zien.

Wat je ervoor moet doen, is simpel. Je moet in online Ranked Match in augustus minimaal de A-rank halen. Dit doe je door punten te scoren tijdens online potjes golf en hoe beter je tegenstander, hoe meer punten je kan verdienen door ze te verslaan. Wanneer je eenmaal A-rank bent en de kleuren van Shy Guy hebt vrijgespeeld, kun je tijdens het kiezen van je personage bij Shy Guy op L drukken voor een andere kleur.

Wil je nog gauw weten wat wij van Mario Golf: Super Rush vonden? Lees dan de review van redacteur Menno even door, waarin hij de game een nette 7,8 gaf. Ga jij deze maand je golfclubs oppakken om Shy Guy een nieuw kleurtje te kunnen geven? Zit jouw favoriete kleur erbij? We lezen het graag in een reactie hieronder!