Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Digital Event voor Monster Hunter Rise: Sunbreak – Title Update 1

monster hunter rise sunbreak keyart
9 augustus, zet het in je agenda!

Een hele korte update, maar wel iets om in de gaten te houden. Deze maand staat de eerste gratis update gepland voor de Sunbreak DLC. We hebben al enkele trailers gehad, met daarbij ook informatie uit de roadmap. Het Digital Event is op 9 augustus om 16:00 onze tijd. In de update verwachten we sowieso al Lucent Nargacuga, Seething Bazelgeuse, maar ook meer monsters.

Daarnaast hebben we ook al een paar afbeeldingen voorbij zien komen van Qurious Crafting. Een mogelijkheid om stats toe te voegen en aan te passen op je armor én wapens. Hopelijk dat we tijdens het Digital Event meer informatie krijgen over dit systeem en de andere monsters die deze update met zich meebrengt.

Zet het in je agenda, en hopelijk horen we dan ook wat de release datum van de update is deze maand. Ik weet dat ik er in ieder geval op zit te wachten! Tijdens het wachten misschien nog maar een keer dat ene nummer luisteren…