Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Post Void loopt vertraging op

de game moet nu in september verschijnen.

Hypnotische first-person shooter Post Void heeft vertraging opgelopen. Dat hebben ontwikkelaar YCJY en Super Rare Games bekend gemaakt. De game kreeg begin juni een releasedatum van 21 juli, maar deze heeft het duidelijk niet gehaald. Waarom het deze datum niet gehaald heeft is niet bekend, alleen dat er tijd nodig was om de game af te maken en te perfectioneren. De game staat nu gepland voor september. Benieuwd hoe deze trailer er ook alweer uitzag? Hieronder kun je een oude trailer bekijken. LET OP!: Onderstaande trailer bevat heftige lichtflitsen.

In Post Void heb je maar één doel: een zo hoog mogelijke high score halen. Het is een arcade style first-person shooter, waarin snelheid het belangrijkste onderdeel is. Er zijn geen levens, geen retries of repeats; het enige wat je in leven houd zijn je kill-counts. Deze zorgen ervoor dat je personage zijn leven terugkrijgt, dus wat je ook doet, ga vooral niet langzamer! Vind de oasis aan het einde van het level, kies een willekeurige upgrade en gooi jezelf terug in de chaos. Elke run is uniek, en elke chaotischer dan de vorige!