Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Resterende banen die naar de Mario Kart 8 Deluxe Uitbreidingspas komen zijn mogelijk geleaked

Dankzij wat muziekstukken zijn een hoop geruchten ontstaan!

Onthoudt dat de volgende informatie puur speculatie is gebaseerd op datamining, niks hiervan is bevestigd door Nintendo.

De 2e wave aan banen is dan eindelijk uit voor de uitbreidingspas van Mario Kart 8 Deluxe. Nu willen de fans natuurlijk de inhoud van de volgende wave(s) ook het liefst zo snel mogelijk weten. Sommige fans houden niet zo van wachten, dus gingen ze zelf op onderzoek uit. Niet door het lief aan Nintendo te vragen natuurlijk. Dit is uitgevoerd door middel van de bestanden in de game te doorzoeken (datamining) op hints of bestanden die verwijzen naar toekomstige racebanen.

Nu zijn er muziekstukken gevonden die bij specifieke banen horen. Deze zitten dan nog niet in het spel tot nu toe, maar kunnen mogelijk alvast in de bestanden klaarliggen om later te worden gebruikt. Sommige muziekstukken zijn compleet nieuw, daarvan wordt gegokt dat het voor compleet nieuwe banen is. Denk aan de Straciastellastraat uit wave 2. Daarnaast zijn er ook een aantal banen waarvan de muziek in meerdere racetracks wordt gebruikt in de game van origine. Van die muziekstukken is dus alleen de game waaruit de baan komt bekend, echter is wel onderzocht in welke volgorde al deze banen zouden uitkomen en in welke cup.

Zie de lijst hieronder, geüpload naar Twitter door Fishguy6564

De vakjes met namen erin, zou Fishguy6564 aardig zeker van weten welke baan erachter schuilt. De hokjes met alleen een logo geven weer dat hij enkel de game van origine weet, en een vraagteken geeft aan dat het (waarschijnlijk) een gloednieuwe/originele baan wordt. Onder elk vakje staat ook aangegeven uit welk spel het komt, voor de banen zonder logo.

Luister hieronder naar de audio waar dit fan-schema op gebaseerd is:

Denk jij dat deze lijst kan kloppen?

Laat het ons weten in de reacties.