Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatoon 3 krijgt een nieuwe kaartspel-modus genaamd Table Turf

Ga los met dit gloednieuwe kaartspel in Splatoon 3!

Vanmiddag hield Nintendo een speciale Splatoon 3 Direct. In deze presentatie die je hier kunt terugkijken werd erg veel informatie over de game gedeeld. Een belangrijke nieuwe spelmodus van Splatoon 3 wordt een kaartspel genaamd Table Turf. In deze modus kun je een kaartendeck bouwen, waarmee je vervolgens online competitieve 1 tegen 1 potjes kunt spelen. Je begint met een starterdeck en door veel te spelen ontgrendel je steeds meer verschillende soorten kaarten. Deze kaarten zijn gebaseerd op personages, wapens en objecten uit de Splatoon-serie.

De bedoeling van een potje Table Turf is om een zo groot mogelijk gedeelte van de tafel in te kleuren met jouw kleur inkt. In plaats van schieten met je Splattershot, doe je dat binnen deze modus door verschillende kaarten tactisch op de tafel te leggen. Iedere kaart heeft zo zijn eigen vorm en je kunt ze allemaal maar één keer gebruiken. In totaal zijn er 150 verschillende kaarten die je in het spel kunt vrijspelen. Bekijk hieronder alvast een voorproefje van hoe zo’n potje Table Turf eruit zal zien.

Zie je jezelf los gaan op dit nieuwe kaartspel binnen Splatoon 3? Of hou jij het liever lekker bij een lekker ouderwets potje Turf Wars? Laat het ons hieronder vooral weten in de reacties!