Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Beleef een schitterend avontuur met Growlithe

Bekijk het volledige avontuur van Growlithe ter ere van de opening van het Pokémon Center in Okinawa (Japan).

Vandaag, 11 augustus 2022, is in Okinawa in Japan een nieuw Pokémon Center opengegaan. Pokémon Centers in de echte wereld zijn geen rust- en herstelplekken voor Pokémon en hun trainers, maar enorme officiële fanshops waar gelicentieerde merchandise van Pokémon te koop is. Helaas kunnen de meeste Pokémon-fans in het Westen alleen maar dromen van een Pokémon Center op fietsafstand.

Ter ere van de opening heeft The Pokémon Company op het officiële Japanse YouTube-kanaal een schitterend filmpje met Growlithe in de hoofdrol online gezet. De beelden spreken voor zich en je hoeft het kleine beetje aan Japanse tekst niet te kunnen lezen om te begrijpen wat er gebeurt. Eerder was al het eerste deel van het avontuur van Growlithe online gezet en hieronder is het complete avontuur te bekijken. Je hoeft dus niet terug te klikken naar het eerdere artikel of filmpje. Het onderstaande filmpje volgt Growlithe van begin tot eind in een avontuur van ruim vier minuten. Bovenaan dit artikel staat een afbeelding van de ingang van het Pokémon Center met een Arcanine, de evolutie van Growlithe. Is dat puur toeval of is er meer aan de hand met die Arcanine? Bekijk gauw het onderstaande filmpje en laat je meeslepen door de emoties van een hondstrouwe Growlithe.

Wat vind jij van dit korte avontuur met Growlithe in de hoofdrol? Zou jij een Pokémon Center willen bezoeken? Laat het ons weten in een bericht onder dit artikel!

Kun je ondertussen niet genoeg krijgen van unieke Pokémon-video’s? Kijk dan de hilarische reclamefilmpjes terug, die voor Pokémon Legends: Arceus verschenen waren.