Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cult of the Lamb krijgt geanimeerde launchtrailer

Ooit een sekteleider en/of een schaap willen zijn? Dit is je kans!

Cult of the Lamb is vandaag verschenen op de Nintendo Switch. Om dit te vieren heeft Devolver Digital een geanimeerde trailer online gezet. Je zult hierin dit keer geen gameplay vinden, maar voor iedereen die nog niet weet waar de game over gaat, weet de animatie toch goed de toon van de game neer te zetten. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

In Cult of the Lamb kruip je in de wollige vacht van een bezeten lammetje. Dit enorm schattige babyschaap is gered van een verschrikkelijke afgang door een onheilspellende vreemdeling. Daarom is het aan jou om de schuld terug te betalen. Dit doe je door een gemeenschap op te bouwen. Verzamel middelen om het creëren van gebouwen mogelijk te maken en stap in de meest angstaanjagende kerkers. Maar let op: hier lopen dodelijke insecten rond die wel een hapje lam lusten. Cult of the Lamb zit boordevol verzamelen, gevechten, bouwen en overleven.