Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Open-world RPG Soccer Story onderweg naar de Switch

Red de wereld met je magische voetbal! Ja echt!

Uitgever No More Robots en ontwikkelaar PanicBarn hebben Soccer Story aangekondigd, een open-world comedy RPG over voetbal. De game moet later dit jaar verschijnen en komt daarbij ook naar de Nintendo Switch. Hieronder kun je de eerste trailer bekijken. Voor iedereen die na het zien van de trailer wel zin heeft in een potje voetbal kun je je hier opgeven voor een bèta test. Deze is helaas wel alleen op de pc te spelen.

Soccer Story speelt zich af in een wereld waarin voetbal niet meer bestaat. Een groot evenement genaamd The Calamity heeft daar een jaar geleden de fundatie van voetbal uit elkaar getrokken. De organisatie Soccer Inc. zorgt er sindsdien voor dat niemand ook maar tegen een bal aantrapt.. wat, zelfs naar een voetbal kijken is verboden! Maar daar gaat verandering in komen. Een magische voetbal heeft namelijk jou uitgekozen om de toekomst van deze sport te redden. Weet jij de wereld te verenigen met voetbal of maak je het alleen maar erger?