Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Probeer Ys VIII: Lacrimosa of DANA gratis met Games op Proef

Als je lid bent van Nintendo Switch Online, dan kan je deze game van 18 augustus tot 24 augustus gratis spelen.

Eens in de zoveel tijd geeft Nintendo de mogelijkheid aan alle Nintendo Switch Online-leden om bepaalde spellen tijdelijk gratis uit te proberen. De vorige Games op Proef-periode van Mario + Rabbids Kingdom Battle is nog maar net voorbij en nu heeft Nintendo alweer een nieuwe titel als Games op Proef aangekondigd. Switch-bezitters kunnen namelijk binnenkort aan de slag met Ys VIII: Lacrimosa of DANA. Deze game kan je vanaf 18 augustus tot 24 augustus gratis spelen als Games op Proef. Dit is wel alleen beschikbaar voor iedereen met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap.

In 2018 verscheen deze Ys-game al op de Nintendo Switch. Wij beoordeelden de game toen met een fantastische 9. Het is het dus zeker waard om deze game te testen tijdens de Games op Proef-periode.

Als je deze game in de Games op Proef-periode opstart, dan zal je 100 platina punten verdienen. Deze kan je dan uitgeven aan een nieuw profielicoontje. Heb jij eerder een deel in de Ys-serie gespeeld? Ga jij Ys VIII: Lacrimosa of DANA proberen met Games op Proef? Laat het ons weten in de reacties!