Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een Paper Mario-achtig spel, ”Flynt Buckler Waked the Sleepy Castle” komt naar de Nintendo Switch

Een 2D RPG like the good ol' days.

De spelmaker Sleepy Castle Studio, heeft onlangs hun nieuwe game ”Flynt Buckler Waked the Sleepy Castle” aangekondigd. Dit spel zou elementen gebruiken van de geliefde oudere spellen uit de Paper Mario-series, met name Paper Mario 64 en Paper Mario The Thousand Year Door; het zou net als die klassiekers een 2D Turn-Based-RPG worden. De uitgeefdatum staat voor het vierde kwartaal van het jaar 2023 op de planning, als er geen delay volgt natuurlijk. Sleepy Castle Studio’s betaald dit spel namelijk via hun kickstarter pagina, ookal hebben ze al wel gezegd dat zelfs als hun doel niet wordt bereikt de game alsnog voor de Nintendo Switch zal uitkomen.

Leer meer over hoe de game werkt hierbeneden:

Flynt Buckler Wakes the Sleepy Castle is een RPG-avonturenspel met pittige turn-based gevechten, een wereld zoals je alleen in een sprookjesboek tegenkomt; en super veel charme! Wanneer een duistere vloek de sprookjesboeken van Sleepy Castle tot leven wekt, kan alleen jij, de avonturier Flynt Buckler; te hulp schieten. Duik in verhalen van meeslepende sci-fi tot een moordmysterie. Het ene moment vlucht je voor verschrikkingen, en het volgende krijg je te maken met gemene versies van de drie biggetjes. De regels van hoe de wereld werkt veranderen om de seconde! De gevechten zijn levendig, de buit is groots en verrassingen staan om elke hoek in de grote sprookjesboekwerelden van Flynt Buckler!

Belangrijkste kenmerken:

  • 6 enorme sprookjesboekwerelden vol speurtochten, schatten en geheimen
  • Een leuk, vlug turn-based vechtsysteem dat experimenten en strategie beloont
  • Een kleurrijke cast met personages die Flynt zullen helpen (en soms tegenwerken) op zijn avontuur
  • Verhalen binnenin verhalen: ervaar een charmant en levendig verhaal waarbij de regels voortdurend veranderen
  • Een vette jazzy soundtrack waardoor jij je geen minuut verveeld

Bekijk hieronder de trailer van het spel:

Heeft deze game een indruk op je achtergelaten?

Laat ons jullie mening weten, in de reacties.