Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Geplande update voor Mario Kart Tour zou “New ways to play” brengen

We racen alweer 3 jaar mobiel, tijd voor een update.

De mobiele racinggame van Nintendo, Mario Kart Tour, viert binnenkort zijn 3e verjaardag. Wat zal Nintendo op de planning hebben staan voor dit evenement hoor ik je vragen. Nou, ze hebben via hun socials én met een in-game notificatie laten weten dat er een multiplayer-update op het menu staat voor de maand september.

Ze hebben het over “new ways to play”, wat dit precies betekend is niet bekend; we laten ons verassen! Wel is duidelijk dat ze de “Gold Races” gaan weghalen uit het spel, die momenteel alleen beschikbaar zijn voor de betalende leden van het Gold Pass abonnement. Na de update zullen de modussen van normale en Gold Races worden samengevoegd tot 1, daarnaast worden er nog wat kleinere veranderingen aan de game gebracht.

Kijk jij uit naar meer informatie over deze update die vanaf begin september gedeeld gaat worden? Wat wil jij graag zien in deze update?

Laat je mening horen in de reacties.