Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hogwarts Legacy verschijnt pas in 2023

Hogwarts Legacy verschijnt op 10 februari 2023 op de PlayStation, Xbox en pc. De Switch-versie zal pas later in 2023 verschijnen.

Begin dit jaar werd bekend dat Hogwarts Legacy ook naar de Nintendo Switch zal komen naast de al eerder aangekondigde platformen. De game stond gepland voor later dit jaar, maar dat gaat niet gehaald worden. Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben namelijk gedeeld dat de game op 10 februari 2023 zal verschijnen. Helaas geldt dit nieuws niet voor de Switch-versie. Switch-bezitters zullen dus nog een tijd moeten wachten om de nieuwste game in de Wizarding World te spelen. Wil je hem wel gelijk spelen op release, dan zal je de game op de Playstation, Xbox of pc moeten kopen.

Hogwarts Legacy speelt zich af rond het jaar 1800, ongeveer 200 jaar voordat Harry Potter Zweinstein betrad. In deze game kun je allerlei bekende gebieden als Zweinstein, Zweinsveld en het Verboden Bos ontdekken, maar natuurlijk ook de volledige Zweinstein-ervaring beleven. Je dient een huis te kiezen, kunt Fabeldieren verzorgen en je kunt lessen volgen van bekende en onbekende tovenaars. Daarnaast is het aan jou om de Wizarding World te redden van onder andere trollen, duistere tovenaars en goblins.

Baal je van dit uitstel? Ga je ondanks dit nieuws toch op de Switch-versie wachten? Laat het ons weten in de reacties!