Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo deelt verschillend nieuws over Mario Kart Tour via Twitter

Deze mobiele racer blijft up-to-date!

Nintendo’s mobiele versie van Mario Kart, Mario Kart Tour, heeft een eigen Twitter-pagina. Hierop delen ze al het nieuws wat aan de game wordt toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan het nieuws dat de Straciastellastraat ook naar het mobiele spel kwam, wat we in een eerder artikel behandeld hebben.

Verschillende vertaalde versies van recente posts die op hun Twitter zijn geplaatst staan hieronder netjes op een rij:

Kijk uit voor een brain freeze! De Ice-Cream Mii Racing Suit komt naar de Mii Racing Suit Shop in Mario Kart Tour! Je krijgt korting op de eerste aankoop in een tour!

The Cold Pipe komt naar Mario Kart Tour voor voor een gelimiteerde tijd! Het heeft drivers, karts en gliders die perfect passen bij de nieuwe Sundae Tour! Daarbij maakt de Icy Mario’s Mustache glider zijn debuut in de game!

White Tanooki Mario maakt samen met de Mint & Berry Balloons glider, de overheerlijke Ice-Cream Minibus kart, en meer zijn debuut in Mario Kart Tour! Deze karts en gliders zullen je suikerlust zeker kunnen stillen! Tanooki Rosalina komt ook om de hoek kijken! De Sundae Tour inclusief de racebaan Straciastellastraat komt naar het spel vanaf 10 augustus!

Alle berichten die hiervoor waren geplaatst zijn niet langer relevant aangezien ze over de vorige Tour, The Ocean Tour gaan. Zoals je in de berichten hebt kunnen lezen is nu de Sundae Tour gaande, waarop je onder andere kunt racen op de Straciastellastraat. Deze maakte eerst zijn debuut op de Nintendo Switch, maar is nu dus ook speelbaar is op mobiel.

Spelen jullie nog Mario Kart Tour? Laat het ons weten in de reacties!