Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sonic Frontiers zal voor het eerst speelbaar zijn op Gamescom 2022

sonic die op de Sonic frontiers wereld uitkijkt
Daarnaast is ook de rest van SEGA's Gamescom line-up onthuld!

De Gamescom staat bijna op het punt om los te barsten. Aangezien de beurs nu een week van ons is verwijderd, beginnen verschillende gamepartijen hun line-up voor dit evenement te delen waaronder nu ook SEGA. De belangrijkste titel die bij hun speelbaar is Sonic Frontiers. Vorige week onthulde Geoff Keighley op Twitter al dat er een nieuwe trailer van de game zal worden getoond tijdens de Gamescom Opening Night Live. Deze presentatie vind op dinsdag 23 augustus plaats om 20:00 uur en is te zien op Twitch en YouTube. Nu weten we dat de game ook speelbaar zal zijn op de beursvloer zelf.

In de demo zul je Starfall Island, de openwereld van de game, lekker vrij kunnen verkennen. Deze demo zal niet alleen speelbaar zijn op de SEGA-stand maar ook op de stand van TIKTOK. Ja echt waar, het social media platform achter al die gekke dansfilmpjes. Op 26 augustus is ook Takashi Lizuka hier aanwezig zijn voor een meet en greet met Sonic-fans. 

Sonic Frontiers is echter niet de enige game die SEGA meeneemt naar Keulen. Ze staan er ook met: Two Point Campus, Endless Dungeon, Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – The Hinokami Chronicles, Soul Hackers 2, Hyenas, Company of Heroes 3, Total War: Warhammer III en Humankind.

Daarnaast viert SEGA op hun stand ook de 25ste verjaardag van de Persona franchise. Zo is ook Persona 4 Ultimate Climax speelbaar op de stand en wordt er Persona gethematiseerde merchandise tentoon gesteld door Atlus Shop. 

De SEGA-stand zal op Gamescom te vinden zijn in hall 9 op plek A18. Ben jij van plan om volgende week naar Gamescom te gaan en met één van bovenstaande games aan de slag te gaan? Laat het ons vooral weten in de reacties!